Tuesday, 25 November 2014

Πανεπιστημιακές Πραγματικότητες - Σεξ


Ναι, καταλάβω, δεν θα σε κατακρίνω (πολλά) φίλε μου συμφοιτητή και συμφοιτήτρια. Σε καταλάβω. Κατανοώ ότι το πανεπιστήμιο είναι για τους πλείστους ο καταλύτης της σεξουαλικής τους επανάστασης. Η απελευθέρωση από τα awkward μέσα-έξω-μέσα-έξω του λυκείου. Τότε έπαιζες λίον με το τσίου-τσίου σου, μουλωχτά-μουλωχτά ανακάλυπτες το σώμα της μιτσιάς/του μιτσή σου και αν ήσουν και τυχερός ετύχενεν και πέντε-έξι φορές να κάμεις.... ΣΕΞ. Ουάου! Όου μάι γκοτ! Ζεεεεξ! Γεεες!

Σεξ-περιπτώσεις του average λυκειόπαιδου • Στην επέτειο με το baby (μάνα μου σας), 
 • Και μετά που και που όταν η μάνα σου και ο τζύρης σου λύουν στο overtime ως αργά και έτυχεν ο αρφός σου ο μιτσής να έχει κολύμπι και αφήκαν σου το σπίτι δικό σου για το απόγευμα, έτσι για καμιά ωρίτσα, και ο μιτσής σου έστελνεν σου μυνήματα έχει που τα προχτές ότι ήταν πολλάααααα καυλωμένος και εν θα έχεται άλλη έτσι ευκεριά,
 • Κανένα Σαββατοκυρίακο που παν οι γονιοί σου πάνω στο χωρκό για κάποιο μνημόσυνο ενός θκειού του παππού του άντρα της θκειάς σου ή για κανέναν γάμο καμιάς τρισήμισης (?) ξαέρφης σου που ξέρεις μόνο που το 70+ άτομα τραπέζια του Πάσχα. Εγλυππαρες την ρε μιτσή, βούρας τηλεφώνας της κορούς σου να έρτει που γυρών σου πόψε για καμιά "ταινίααααα" *wink wink*,
 • Μες το καινούρκο σου το αυτοκίνητο που έπιασες μόλις έφκαλες άδεια (ε βέβαια, να το εγκαινιάσουμεν), 
 • Με μιαν/εναν πιττωμένο/η χαριτωμένο/η Εγγλέζον/α στην Αγιά Ναπά (μετανιώνοντας το αμέσως μετά),

                                
 • Με τζίνην την κορού που σου κολλά πολλά έshι που τζίνη την νύχτα στο Nuovo (σόρρυ, Momo, είμαι της "παλιάς σχολής" τωρά), η κολλητή της εν η μιτσιά του παρέα σου και κάπως έτσι εγνωριστήκατε. Εν θκιο χρόνια πιο μιτσιά σου και εν λίον πουτανούα (είχεν φίλον στρατιώτη για δύο χρόνια και ΣΙΟΥΡΑ εν να τον έφαεν που τα 15, εξού και λίον πουτανούα, έτσι?), Σίουρα έshις την ρε κότσιο, άδε την ήνταλως στου κολλά ασπούμεν. Πότιστην τρεις-τέσσερις βότκες, τρίφτουν λιον πάνω της πας την πίστα, πιάσε λίον ποτζί, λίον ποδά. Που ξέρεις ρε, μπορεί όσπου να τελειώσει η νύχτα να καταλήξετε στην γέριμη μισοτελειωμένη πολυκατοικία δαμέ δίπλα. Έφερες κοντόμες εν νεν?  
 • Με τζίνον το φαντάρο που εν πιο μεγάλος και πιο ώριμος που ούλους του μιτσιούς της ηλικίας σου. Εν ανώριμοι τζίνοι μάνα μου, δεν ξέρουν πως να κουμαντάρουν μια ΓΕΝΕΚΑ σαν και του λόου σου. Ναι, είσαι γενέκα! Έχεις βυζίν και κώλον, είσαι σεξουαλικά ενεργή έκαμες το τρεις φορές και στα κλαμπ μπαίνεις χωρίς να σου ζητούν ταυτότητα - ναι, είσαι μεγάλη και ώριμη. Γι αυτό θέλεις και τον ώριμο τον στρατιώτη που ξέρει πως να ερωτεύεται... και ξέρεις πως να κάμνει σωστό κούχου κούχου... και δεν είναι σπιρτωμένος όπως τους άλλ.... ΜΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΣ?
Ναι, τούτη εν η σεξουαλική πραγματικότητα του τύπικαλ "σεξουαλικά ενεργού" Κυπραίου/ας μαθητή/ρια λυκείου. Εκθαμβωτική εν νεν; 
Και του Εγγλέζου δαπάνω λίον πολλά έτσι ένει. Απλά για τζίνους περιλαμβάνει πιο πολλές πυττωμένες νύχτες, πιο πολλά τσουλάκια και η ηλικία κατεβαίνει που τα 17 (καλοκαίρι πριν την δευτέρα λυκείου - το average της Κύπρο για την γενιά μου) στα 15.

Όπως και να έχει, το λύκειο είναι ο ζουρλομανδύας των σεξουαλικών ορέξεων του σπαρκωμένου νέου.

Και να σου ΤΣΟΥΠ! Έρχεται στο πανεπιστήμιο, και δακάτω είναι η απόλυτη απελευθέρωση! Έχεις το δωματιούιν σου, όλο δικό σου. Δεν έχει γονείς να φοάσε. Χέστηκες για τους συγκάτοικους, εσύ γαμάεις πόψε!!

Λοιπόν, επειδή τρεις μήνες δαμέ - σε θκιο φτομάες τελειώνει και το semester. Είδαν τα μάθκια μου (και ακούσαν τα αυτιά μου) λίον πολλά. Έχω μαζέψει τις εξής συμβουλές προς όλους του μελλοντικούς και νυν φοιτητές/ριες.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ
 • Μεν μου το παίζεις και γαμιάς. "Ρε εγάμησα δώδεκα κορούες μες τον πρώτο μήνα!" (ναι, άκουσα το και τούτο). Δαμέ εγώνι και δεν ξέρω δώδεκα κορούες  Μεν με θωρείς με τζίνο το λουκ φάση "Είμαι ανώττερος σου" και σάννα μου μια νύχτα μαζί σου θα μου ανοίξει τα μάθκια (ή άλλα πράματα). Το ότι είσαι "sex machine "μόνον άμαν πεις και φκεις έξω με τους παρέες σου, κατεβάσεις ούλην την ανοιξιάτικην παραγωγή βότκας και βάλεις το μάτι την πιο ΕΥΚΟΛΗ κορού, τότε ναι, έτσι είμαι γαμιάς κι εγώ. Έλα να σε δω να προσπαθείς να σαγηνεύσεις καμιά κορού στα νηφάλια - στην βιβλιοθήκη, στο σούπερμαρκετ, στο γυμναστήριο ασπούμεν. Τίποτε, η βίλλα σου γίνεται μελιτζάνα και τα αυκά σου κάμνω τα αλλέππερρέ. Τάχα μου άντρες. Μπρρρρρρ Τσιιιρρρρ Εεεε! Που πάεις ρε χτινόν!

  Νομίζεις ανάφκει με, με το να μου το παίζεις ο Μέγα Γκουρού του σεξ? Ε και, επίες με δώδεκα κορούες. Τέλεια, έβαλες τον μες σε δώδεκα διαφορετικές τρύπες, δηλαδή έκαμες σεξ κάπου στες 20 φορές ΜΑΞ. Έμαθες και τίποτα? Όξα η τεχνική σου είναι πιστή στο 70 beats per minute λεκανική κουνια μπέλλα, χρονοδιάρκειας έντεκα λεπτών τοπ, με κανένα φιλούιν στην αρχή και ένα βαρύ βογκητό στο τέλος. "Εσούνι ετέλειωσες? Όι? Μα σαννα τζαι ενόμισα ότι ετελειώσαμεν μαζί". Το ότι βάλλεις τον Μόγκο σου μες σε όποια τρύπα available δεν είναι και κάτι να περιφανεύεσαι
 • Την υπογραφή σου και την βίλ.... Ξέρεις πως πάει. Ναι, ήρτες Αγγλία και θα γαμήσεις. It's a fact. Εν πολλά εύκολο δακάτω άμαν ξέρεις να κάμεις τα σωστά βήματα και είσαι average and over good looking (αν όι, tough luck φιλούιν μου - κατέβασαι τα standards σου ή έβρε κάποια που εν να σε εκτιμήσει για τον εσωτερικό σου κόσμο). Όπως και να έχεις, τα σεξουαλικά νοσήματα εν ποικίλια! Φόρα κοντόμες ΠΑΝΤΑ! Εσσοκκαρίστικα όταν είδα πόσοι αρσενικοί δακάτω πεττάσουν το προφυλακτικό όταν τους πει η άλλη "Παίρνε το χάππι", "Έχω το εμφυτευμα". Ρε, έχει χειρόττερα πράματα που μπορεί να πιάσεις που δεν κρατούν μόνο για 18 χρόνια, μεινίσκουν σου για μια ζωή. Ως τωρά έππεσα πας σε δύο κορούες που ήταν κάπως "My HIV results came out positive! I am so glad I don't have AIDS!!!". AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Δεν ξέρω πως αλλιώς να το τονίσω, ΠΑΝΤΑ!!!!

Αν η κορού που είσαι έτοιμος να καππακώσεις ήρτεν τόσο εύκολα μαζίν σου, φαντάστου πόσο εύκολα επίεν με άλλους ασπούμεν! Καταλάβω ότι το σεξ χωρίς προφυλακτικό είναι ΠΟΜΠΑ ΡΕ ΠΑΡΕΑ! Άλλα άμαν εν να κατουράς γαίμα εν να δούμεν πόσο πόμπα ένει.

 • Έλεξε τις ορέξεις σου, εν τζαι να μας γαμήσεις ούλες. Επειδή σου μιλώ εν τζαι σημαίνει αυτομάτως ότι σε θέλω τζαι μέσα μου.

 • Κάμε και λιον interact με το γυναικείο φύλο ποξω που το club setting. Ναι, μπορεί να μεν έρτω να σου κάτσω με ένα κατακόρυφο τσουκαχάρα, άμαν π.χ. πουμεν τζαι κόψουμεν καμιά κουβέντα στην βιβλιοθήκη ή λιον πριν το lecture, αλλά τούτος εν νεν λόγως για να σταματήσεις να μου μιλάς τελειωτικά.
Ντεν τέλεις το πουλού μου? Οκέι, ντεν σου μιλάω τότε

ΠΡΟΣ ΤΕΣ ΓΕΝΕΚΕΣ
 • Παρέται να είσαι τόσο απελπισμένη! Αηδιάζεις με! Ούλα σου το low self-esteem και daddy issues φκάλεις τα στην φόρα στην προσπάθεια σου να ρίψεις τζίνο το κοπελούιν. Εν σου εμάθαν πως να παίζεις το παιχνίδι? Κόρη, εν τζίνος που εν να πρέπει να σε βουρά που τα πισώ, όι το ανάποδο. Αρέσκει τους το κυνήγι, αρέσκει τους το challenge. Βέβαια οι σημερινοί μας "άντρες" εκάμαν την θηρευτικήν τους φύση πουρε! Εν έχουν ούτε καν αντοχή να ξεκινήσουν το κυνήγι, απλά τραβά τους λιον την περιέργεια αλλά μετά παραιτούνται τα και παν για την εύκολη λεία. Θέλεις ακόμα να είσαι τζίνη η εύκολη λεία? Ε τότε μεν παραπονιέσαι ότι δεν ηβρίσκεις κανέναν που να θέλει να δεσμευτεί μαζί σου
 • Παρέται να μου το παίζεις τάχα μου πορνοστάρ. Τούτο είναι το αντίστοιχο του γαμιά πιο πάνω. Actually, γιατί εν πάτε και οι θκιο σας, να πιάσεται χερούιν και να μας αφήκεται τους υπόλοιπους ήσυχους? Α όι? Εν θέλεις έτσι τύπους? Αφού και εσούνι έτσι είσαι μάνα μου!! Έγινες μου μάνη μάνη η Sasha Grey 2.0 επειδή και εσύ έτυχες να καμεις σεξ διψήφιο αριθμό (κάτω που πενήντα φορές σίουρα) με παραπάνω που πέντε αρσενικούς. Θέλεις να τα πούμεν τα πράματα στα ιsshia?! Εν μου αρέσκει να κάμνω boast ούτε να μιλώ στα ανοιχτά για την σεξουαλική μου ζωή αλλά  άκου!

  Είμαι με τον φίλο μου σχεδόν δαμέ και ανάμιση χρόνο. Τον πρώτο χρόνο στην Κύπρο, ο φίλος μου είχεν ΔΙΚΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΜΈΡΙΣΜΑ! Ναι, όσων εσύ εχώνουν σου μες το αυτοκίνητο και μες τις ερημιές, εγώ για ένα χρόνο κάθε σαββατοκυρίακο έκαμνα γιορτήν στον θεό Πάνα στα μαλαχτά τα στρώματα, στο ατμώδης μπάνιο, στον καναπέ του που το IKEA και μιαν στον τόσο πας τον πάγκο γρανίτη! ΜΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ! Εμετακόμισα μαζί του για έξι μήνες. Κάμε τα μαθηματικά: έξι μήνες, θκιο σπαρκωμένοι μιτσιοί μόνοι τους, ένα διαμέρισμα όλο δικό τους. Φαντάζεσαι εν νεν? Ο αριθμός εν κάπως τριψήφιος εν νεν? Σκάσε τότε. Που μου το παίζεις και Μάστερ του Γαμισιού! Τι ξέρεις ολάν, εγώ ήθελα κάπου στις ογδόντα φορές βαρύ τρυπάνισμα για να φέρω τα μίλλια μου και να καταλάβω τι γίνεται και τι μου αρέσει και τι όι. Είμαι πας τις 300κάτι τωρά και ακόμα δεν ξέρω καλα-καλά τούτο το πράμα που λέγεται σεξ. Μεν το μηδενίζεις με την τόσο δα γνώση σου. Το σεξ είναι μια περιπέτεια που πρέπει να ανακαλύψεις και πρέπει να επενδύσεις σε αυτο με χρόνο και συναίσθημα και εμπιστοσύνη. Δεν έχει καμία σχέση με το πόσους διαφορετικούς άντρες το έχεις κάνει. Έχει να κάμει με το πόσο επένδυσες και σίγουρα, μπορώ να μαντέψω το πόσο - τρία shot βότκας, ένα κοκτέιλ βοτκα orange και λίον τεκίλα για αλλαγή.
 • Εν νεν απού δείξει κώλο. Τι το φοράς το βρακύ short σου μες το κρύο τις Αγγλίας? Πρώτον και κύριον μες το κλαμπ, κανένας δεν θωρεί τα πόθκια του άλλου. Άρα τι το φοράς? Φόρα τζιν και βάλε χαμηλό ντεκολτέ μπλουζάκιν, τζιαμέ να δεις attention που εν να τραβήσεις. Άτε κανεί, κάψε τα σορτσάκια σου, εβαρέθηκα να θωρώ τα κωλομέρκα σας με την κυτταρίτιδα να τρέμουν στην στάση του λεωφορείου!


 • Σταμάτα να παουρίζεις όπως την κότα που την σβάζουν! Απλά σταμάτα! Ναι εσύ, διαμέρισμα 38Α! Ακούωσαι κάθε δεύτερη Τρίτη. Άλλο το βογγητό ευχαρίστησης και άλλο το κράζω στα 200 ντεσιμπελ ΚΡΑΑΑ-ΚΚΡΑΑΑΑ-ΑΑΑΑΑΑΑΑ! Πρώτη φορά που σε άκουσα ενόμισα ότι σε εβιάζαν.... ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΩΛΟ. Απλά σταμάτα. Η φήμη σου εν μεγάλη. Μεινείσκεις στον τρίτο όροφο και έχω πλάσματα που μου λαλούν ότι σε ακούσαν καθώς επερνούσαν περαστικοί πόξω που το μπλοκ. Έχω να σου προτίνω κάτι, φίμωτρο. Όι όι, εν ωραίο άκουμε. Εν kinky. BDSM. Εν να σου αρέσει, εν ναν κάτι καινούργιο για εσενα. Άτε δοκιμαστω και ΒΟΥΛΩΣΤΟ!
  Υ.Γ. Εν Τρίτη πόψε τωρά που το γράφω τούτο, κάμε θεέ μου να έχει περίοδο ή να έπαθεν κανένα yeast infection!


Over and out. Εποφκάρτηκα

3 comments:

 1. Εθκιάβασα την ανάρτηση σου, με ένα μείγμα γέλωτος και υποχθόνιας ζήλιας, εν θα σου πω ψέματα, ρε Κατ. ^_^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Χαίρομαι που σου άρεσε. Αλλά, και εγώ ζηλεύκω που είσαι άντρας. Έσας εν τόσο εύκολο, τελειώνεται με ένα απλό άνοιγμα της "σαμπάνιας" σας και είσαστε πόμπα και ευχαριστημένοι. Ενώ ως γενέκα, δεν έχω ιδέα που παν τα τέσσερα μου. Το σεξ εν παραξενο πράμα, ή απλά εγώ το κάμνω παράξενο χεχεχε

   Υ.Γ. Να σου πω την αλήθκεια το ότι είμαι 19 και έκαμα το 300+ φορές εν νεν και κάτι να νιώθω και περήφανη (αν εν για τούτο που ζηλεύκεις). Πολλές φορές αγχώνουμαι ότι όι μόνο αν συνεχίσω έτσι ως τα 30 εν να καταλήξω (ανοιξω) σαν το Τούνελ της Πάφου τζικάτω - να μπαίνεις μέσα και να λαλέις "Ισ ένιμποντυ ιν χίαρ...ιν χίαρ..ιν χίαρ" να παίρνει η ηχό - αλλά κίολας ότι εν να το βαρεθώ, Διώ με τα μούτρα μέσα κάπως σσιασσιουρικα without properly savouring it and truly, fully enjoying it.

   Delete
 2. Αγαπητή μαυρόκαττα

  Τούτο που ελαλούσαν οι παλιοί λαλεί τα ούλλα
  Την υπογραφη τζιαι το πουλάκι σου να ξερεις που τα βαλεις.
  Μετα το λαθος εν εσιεις ξιλάθος.

  Ουλλα τ αλλα επονται τζι εν κοντα στο νου

  Υ.Γ. Μεν σ απασχολεί που το καμες καμια 300ρκα.Να σ απασχολούσε έντονα αν το καμνες με πολλους

  ReplyDelete