Friday, 18 March 2016

Μια φορά είπα να κάμω και γω μια μαλακία.. Μια φορά! - Παρτ 1

Ο μα γκοτ, νιώθω σαμπώς και τα έντερα μου ελιώσαν τέλια. Post-St-Patrick's-Day Βάσανο. Συμβουλή, μείνε μακριά που μουσάτους Gingers. They are fun, they drink a lot, and they buy you drinks so that you can drink along.
Εν για τούτο που εν πίνω, το hangover, ρεεε εν σώνω για ετσι πράματα. Έχασα και το lecture με τον ωραίον προφεσόρο, είχαμεν κανονίσει και meeting μετά το μάθημα (κούχου κουχ ραντεβού κάμνω χαϊχούθκια μόνη μου).

Άκου τωρά πως έχει η κουβέντα.

Αν εθκιάβασες τα τελευταία μου ποστς είσαι απόλυτα ενημερωμένος για την σεξουαλική μου κατάσταση, σε πολλά πέρσοναλ φάση. Με μία πρόταση: Εν νεν καλή.

Είχα βρεθεί με το μποϊφρεντ την Κυριακή με Τρίτη, και πάλε η πόμπα με το κουλλούριν εν τα ήβρασυν μεταξύ τους. Εκουράστηκα κι εγώ, εκουράστηκεν και τζίνος. Πας την όλη ματαιωτική και ηττημένη post-sex ατμόσφαιρα, ο Τζον ψυθιρίζει τόσο σιγανά, σαμπώς και το μετάνιωνε την ίδια ώρα που το έλεγε:

"Αν θέλεις, μπορείς να.. να δοκιμάσεις... να κάμεις σεξ με κάποιον άλλον. Να δεις άμπατζιε εν κάτι που κάμνω εγώ λάθος"


"Μα εννοείς, να πάω να κάμω σεξ με άλλον, φάση απατώσαι ή φάση να χωρίσουμεν, σορρυ εβραχυκύκλωσα κάπως"

"Όι, να χωρίσουμεν, σκέφτου το σαν a cheat-free card η κάτι, εν νεν ανάγκη να ξέρω ποιος, εν νεν ανάγκη να ξέρω το πότε, και το πως. Απλά υποσχέσουμου πως εν να προσέχεις. Και χρησιμοποίησε προφυλακτικό πλις"Επροσπάθησα να κρατήσω πόκερ-φέις, ήταν τόσο ξαφνικό και τόσες σκέψεις και συναισθήματα επετάχτυκαν που το πουθενά που στο τέλος έμεινα κενή και αδιάφορη. Απλά εθώρουν το ταβάνι και επερίμενα το βραχυκύκλωμα να περάσει. Είπα να μεν της δώκω της κουβέντας παραπάνω σημασία και αποπέμπω τον με ένα "Μεν λαλείς πελλάρες". Και κουβέντα τέλος.

Ας εξετάσουμεν τώρα τα πράματα ένα-ένα.


 1. Ο Τζον κι εγώ, είμαστε ζευγάρι εδώ και τρία κάτι χρόνια
 2. Ο Τζον σε εμένα, και εγω στον Τζον, είμαστε η πρώτη official σχέση ενός του άλλου
 3. Εχάσαμεν την παρθενιά μας μαζί

 4. Ο βίλλος του Τζον εν ο μόνος βίλλος που έτζυσα ως τωρά
 5. Είμαστε αναλόγως πολλά σοβαροί προς την σχέση μας και έντονα μονογαμικοί
 6. Ο κόσμος περιπαίζει μας "το παντρεμένο ζευγάρι", εν τζαι πέφτουν και πολλά μακριά. Του χρόνου που εν να αποφοιτήσω είπεν ότι θέλει να μου ζητήσει το χέρι που τους γονείς μου.

 7. Εν καλός ο Τζον, έχει αρκετά θετικά προσόντα για  partner. Οι προσωπικες μας απόψεις και ο τρόπος που προσεγγίζουμεν πράματα αρκετές φορές είναι πολικά αντίθετες. Εν 100% τι θα ηθελα σε ένα σύζυγο/πατέρα των παιδιών μου, αλλά εν 50% του τι θα ήθελα σε έναν σύντροφο ζωής.
 8. Εν δύσκολο οταν είσαι σε έτσι σοβαρή σχέση όταν είσαι πανεπιστήμιο. Εν να είμαι βάναυσα ειλικρινής δαμέ! Στο λύκειο ούτε ένας μου έριχνεν δεύτερο βλέμμα, στο πανεπιστήμιο, 100% των αρσενικών που γνωρίζω και συναναστρέφομαι ήταν να μου κάτσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Εν έναν περίεργο ξύπνημα και απαλευθέρωση της γυναικείας σεξουαλικότητας που, δυστυχώς, δεν μπορώ να βιώσω επειδή είμαι σε σοβαρή σχέση aka στερημένη/καταπιεσμένη. Και νε, είχεν και αρκετούς (εντάξει, ένας-θκιο) που όντως εν να ήθελα να τους κάτσω.
Άρα τι να κάνω?

Είσαι σε μία σχέση που σεξουαλικά πάει που το κακό στο χειρότερο.

Δίνεται σου η ευκερία, guilty-free, να το κάμεις με κάποιον no-strings-attached.
Ίσως εν να βοηθήσει με το σεξουαλικό σου πρόβλημα..
Ίσως εν να  σου φύει το αποθυμένο... 
Ίσως εν να καταλάβεις ότι ο Τζον εν που τα καλύτερα κομμάτια μες την αγορά και να παραιτήσεις να μουγκρίζεις...

Τι θα έκανες εσύ?

Σε μιά φάση, "Όλαν σίκκιμεν!" είπα να δεχτώ την υπερβολικά ανιδιοτελής ευκερία που μου έδωκεν ο Τζον, και άρκεψα να ψάχνω.

Εεε, κάτι μέρες μετά, ήβρα κάτι... και έφα τα μούτρα μου.

Παρτ 2 έρχεται ηδε μη ήταν να ήταν τεράστιο ποστ.

6 comments:

 1. nope. Ειδικά στην ηλικία σου και ειδικά επειδή είσαι άτομο χωρίς πολλές εμπειρίες αν κάτσεις σε κάποιον εν θα είναι μόνο για μια νύχτα καληνύχτα καληνύχτα, εννα φατσιθείς, πιστεύκω. Εννα νιώσεις πολλά άσιημα με τον εαυτό σου τζαι εν θα το ξεχάσεις ποτέ τζαι εννα θέλεις να το πεις του Τζόν. Μπαι δε γουέι εσκέφτηκες να σου το είπεν επειδή έκαμεν το ήδη τζαι τζίνος? (είμαι πολλά καχύποπτη γενικά, μεν μου διας σημασία). Ένιγουει, άμα είσαι 20πόσω χρονών τζαι το σεξ πάει που το κακό στο χειρότερο, άστο παρέτα. Εν σε ξέρω προσωπικά γι αυτό σου μιλώ τόσο ελεύθερα, αλλά είμαι σίγουρη οτι εννα χωρίσεις σύντομα τζαι εννα περνάς τέλεια single στο πανεπιστήμιο. Επίσης είσαι πολλάαααα νέα ακόμα για να φοάσαι να αφήσεις κάποιον άμπα τζαι εν έβρεις κάτι καλύτερο.

  ReplyDelete
 2. οφφφφφφφφ!

  θέλεις να συμβιβαστείς? είσαι τίπικαλ κυπραία που εδωκίμασεν ένα και νομίζει πωςτούτον ένει. καποιες εν τυχερές και βρίσκουντον που την πρώτη, κάποιες εν τυχερές και βρίσκουντον πάρακατω, κάποιες εν άτυχες και εν τον βρίσκουν ποττέ, επδ εν τον γυρέφκουν, επδ μεινισκουν με κείνο που έχουν. τούτο θέλεις; να συμβιβαστείς στα 20 σου? πολλά νωρίς, ή θέλεις απλά να πάεις με κάποιον, με κίνδυνο να πληγώσεις τον υφιστάμενο τόσο πολύ;

  ξέρω; για να σου πει έτσι φαίνεται αγαπά σε, και πολλά, που την άλλη, είσαι κείνος ο τύπος; της γυναίκας που μπορεί να πάει να κάμει σεξ με κάποιον ενώ είναι με άλλον; εξαρτάται που σένα.

  ReplyDelete
 3. Come on already woman!!! we want the part two!!!

  ReplyDelete
 4. i think it will screw up your mind if you go for it, and it will be the beginning of the end for your relationship - be ready for it.
  if however, you both love each other and want the relationship to work, you could both see a specialist, or something, you should work on it together

  ReplyDelete
 5. Εγώ αναμένω με ανυπομονησία το παρτ 2

  ReplyDelete
 6. SORRY EVERYONE!!! Epia Leeds gia na dw tin 3aderfi mu. En na katsw simera na to teliwsw k na to postarw!!

  ReplyDelete