Friday, 11 March 2016

Ένας μήνα μετά #toopersonal

Έκτατη ενημέρωση!

(Νομίζω) Μόλις ήρθα σε οργασμό.

Βασικά, εν είμαι σίουρι, ήταν παράξενο. Άκου πως έχει, γράφω σε τέλεια post-(sort of)orgasm φάση τωρά, φάση, μόλις ετέλειωσα και έπιασα το λάπτοπ να σας πω τα νέα.

Τον τελευταίο μήνα, η ενέργεια και όρεξη που έδωσα πάνω σε τούτο το πράμα, αν την έδινα και στα μαθήματα ήταν να μεν είχα να βουρώ και να μεν προφτάνω τωρά.

Κάθε τρεις ημέρες, είχα βρει την κατάλληλη ώρα για να αυτο-ποσκοληθώ. Οι συγκάτοικοι παν γυμναστήριο, και έχω το σπίτι για εμένα για δύο και κάτι ώρες. Εκλείνουμουν μες το δωμάτιο μου ή μες το μπάνιο και έδινα του δουλειά.

Οι πρώτες δύο εβδομάδες ήταν δύσκολες. Επονούσα πολλά, ένιωθα άβολα, και εκουράζουμουν. Ένιωθα ότι έκαμνα κακόν του εαυτού μου.

Εδοκιμασα women-friendly porn, άρκεψα να θκιαβάζω erotica ήντα ως και ASMRotica εξεκίνησα. Σιγά σιγά.

Αγόρασα και.. βοηθήματα. Τρία εν κατακρίβεια. Το πρώτο δεν μου άρεσεν, έκαμνεν με και ένιωθα άβολα, ίσως ήταν πολλά προχωρημενο βοήθημα για έμενα - έτρυζεν και έσουζεν και εγύρισεν. Έκαμα το return (lovehoney.co.uk, πολλά καλή εξυπηρέτηση, επιτρέπουν αλλαγές).

Είπα να πιάσω ένα καλό και απλό, ίσσιο και παστό vibrator. Ήταν κάπως καλύτερο, αλλά η "ηδονή" μετά που λίγα λεπτά εγίνουνταν επίπονη, ξέρεις άμαν σε καρκαλά κάποιος και δεν αντέχεις άλλον, ε κάπως έτσι. Ένιωθα πως ήταν να σπάσω, όι ευχάριστα όμως. Όταν το έβαζα μέσα τζιολας, εντάξη, κάτι έκαμνεν με την κλητορήδα αλλά μέσα ήταν "που σου νέφκω που παεις", εν ένιωθα τίποτε ιδιαίτερο και ήταν και τόσο ίσσιο που δεν έμπενεν και σωστά και επονούσα.

Εν το μεταξύ, ήρτεν και ο φίλος μου για επίσκεψη, μετά που ενάμιση μήνα ξυρασίας, ελυπήθηκα τον. Ήταν πολλά προσεκτικός και απάλος που με παραδόξως με έκαμνεν να νιώθω πιο άβολα, αλλά εντάξη, μόλις του είπα "Εν οκέι μεν φοάσε, πάτα το γκάζι", επάτησεν το... για ένα λεπτο. Βασικά ούτε, νομίζω ήταν είκοσι δευτερόλεπτα.

Είπεν μου χίλια συγνώμη αλλά τι να κάμεις. Εκέρασεν με πίτσα.

Κάτι έπρεπεν να γινεί όμως. Μιας και δεν εδούλεψεν ούτε το vibrator. Χάτες λαλώ, πάμεν πίσω στα πολλά βασικά. DILDO. Έπια ένα για πολλά αρχάριους, μιτσήν και μοβ. Είχα προσπαθήσει μαζί του τούτη την εβδομάδα δύο φορές, την πρώτη εν είχα όρεξη καθόλου και επαραίτησα, την δεύτερη  εεεε, τίποτε ιδιαίτερο. Ήμουν έτοιμη να το επιστρέψω και τζίνο αλλά είπα άτες, μια τελευταία φορά. Αλλά να το κάμουμεν σωστά. Ήξερα ότι έρκουνται οι horny ημέρες του μήνα, έκαμα και ένα playlist με τα τραγούδια που κατα εμένα εν πολλά ερωτικά, εθκιάβασα και λίον erotica, παίζει και μια κουβέντα με έναν καθηγητή μου (επόμενο ποστ), άρα μπόλικο mental stimulation. Επροετοιμάζουμουν.

Έκατσα πόψε, όπως εφύαν τα παιθκιά, έκαμα ένα ζεστό μπανάκι, ήρθα στο δωμάτιο μου, έσβησα τα φώτα και άναψα τα φωτάκια, έβαλα ωραία μουσικούα, άναψα κεριά, έβαλα κάτι μεταξωτά εσώρουχα. Έκαμα ατμόσφαιρα.

Και έδωκα του.

Το πρώτο πεντάλεπτο ήταν κάπως ωραία, ήβρα το τέμπο μου και δεν επονούσα (πολλά). Αλλά δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Σταματώ.
Κάμνω λίο παραπάνω mental stimulation.
Το δεύτερο, επονούσα. Σταματώ.
Παραγγέλνω πίτσα, έρκεται η πίτσα, τρώω την πίτσα. Χαλαρώνω πας το κρεβάτι. Προσπαθώ να διεγείρω τον εαυτό μου με το να μου κάμνω μασάζ, να χτενίζω με τα δάκτυλα να μαλλιά μου, να ξύνω και να χαϊδεύω απαλά το σώμα μου. Πάμεν για το τρίτο ημίχρονο.

Δεν ξέρω αν τούτο που έφτασα λέγετε οργασμός. Ήταν έντονο. Ενιωσα και έντονη ανάγκη να κατουρίσω.

Νομίζω, εκατέληξα στο συμπερασμά ότι μάλλον κάτι ήταν σαν οργασμός επειδή έτσι που το πουθενά έπιαν με το κλάμα. ΚΛΑΜΑ. Εν σε περιπαίζω. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν εμπορουσα να κρατήσω τα δάκρυα μου και έτρεμα σε εμβρυϊκή στάση για κανένα δεκάλεπτο.

Άβυσσος ο νους της γυναίκας indeed

9 comments:

 1. Well eishes crescendo idonis down there?

  ReplyDelete
  Replies
  1. I am not sure να σου πω την αλήθεια. Εν ήταν φάση "πυροτεχνήματα". Απλά, νομίζω, ήταν οργασμός μόνο και μόνο επειδή έπιαν με το κλάμα

   Delete
 2. Φυσικά και είμαστε υπέρ του καλού customer service! Απλά μου ήρθε μια εύλογη απορία.. Τούτοι που δέχονται επιστροφές σε έτσι προϊόντα, αφού έχουν ανοιχτεί, διερωτούμαι τι τα κάνουν μετα.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ειλικρινά είχα το και εγώ απορία. Μία σκέψη που μου επέρασεν είναι ότι τα καθαρίζουν και τα ξαναπακκετάρουν. Εεεεεε.... ουυυυυ... ναι καλυττερα να μεν ξερουμεν

   Delete
 3. ε άτε, στην υγεία των επόμενων τότε

  ReplyDelete
  Replies
  1. Λολ μα να κλαίω και στου επόμενους, I hope not. 50% νομίζω πως ήταν "οργασμός", 50% νομίζω ήταν το υποσυνείδητο μου που εκουράστηκεν και απλά έμπηξεν στο κλάμα.

   Delete
 4. Έτυχε μου να κλάψω. Ήταν πολλά πιεσμένη περίοδος τζαι πας στην εκτόνωση εφκήκε μου τζαι τούτο νομίζω. Τζι εν νομίζω να είμαι η μόνη. Για την περίπτωση σου μόνο εσύ ξέρεις, αλλά εν αποκλείεται να εν και τούτο. Keep it up. Practice makes perfect. :p

  ReplyDelete