Thursday, 7 April 2016

Μια φορά είπα να κάμω και γω μια μαλακία.. Μια φορά! - Παρτ 2

Ξέρεις τι, εν νεν καθόλου ευκολα να έβρεις το 'για μια νύχτα μόνο' θύμα σου. Εδώθηκεν μου μια ευκερία και στην αρχή είχα σκεφτεί να πάω σε ένα κλαμπ και να συνάξω κάποιον που τζιαμέ.

Αλλά έδωκα του λίον παραπάνω σκέψη και είπα να μεν το προσεγγίσω έτσι για πολλούς λόγους: εν ναν ένας πιττωμένος άγνωστος, μπορεί και να μου κλέψει πράματα που μες το δωμάτιο μου, ή να κάμει εμετό, ή να έχει και με κολλήσει κάτι.

Νο νο, αφού το shashaρε δεν μου ταιρκάζει, πρέπει να εν κάτι μεθοδικά προ-σχεδιασμένο.

Για τις επόμενες μέρες έβλεπα δεξιά και αριστερά και κάπως απόριπτα τους ούλους για διάφορους λόγους.

Κοντός. Κουτσομπόλης. Wild. Πολλά καλός φίλος. Δεν μου φαίνεται να έχει και πολλύν εμπειρία.

Έφτασεν η νύχτα του Student Media Anniversary Ball. Εμενα που με θωρείς, ασχολουμαι με την φοιτητική τηλεόραση και ράδιο. Φέτος έκλεινεν ο τηλεοσταθμός 5 χρόνια, και το ράδιο 40 (και η εφημερίδα 20, γι'αυτό εδιοργανώσαμεν τούτο το ιβέντ).

Μάντεψε πως επία ντυμένη! Ούλες οι κορούες εβάλαν τα ωραία τους τα φορέματα, εγω και αλλη μιά φίλη μου επίαμεν ζευγάρι ντυμένες σε αντρικό κουστούμι. Επιάμεν τα μαλλιά μας σφιχτά πίσω σε κότσο και κάμαμεν και έντονο smokey eye make up με έντονα σκούρα μοβ χείλη. Η βραδυά ήταν υπέροχη και όλοι λατρέψανε το ντύσιμο μας. Προς το τέλος της νύχτας εκαταλήξαμεν να κλέβουμε τα μπαλόνια με helium από τα τραπέζια και να κάνουμε record αστεία clips με τα παιδιά του ράδιου.

Τέσπα όμως, πίσω στο θέμα μας με την μαλακία.

Το "θύμα", εσύγκοψα το μόλις εμπήκεν της αίθουσας. Ήταν ομορφούης, με τζινο το χαριτωμένο boyish look που μου αρέσκει. Ήταν ντυμένος σαν τον σαραντάρη αλκοολικό λογιστή, τέλια άκυρος και με βλέμα χαμένου αρνιού. Ελύshιασα, η λύκενα.

Όταν ετέλειωσεν το δείπνο, εμαχούμαστουν να συναχτούμεν οι πλείστοι να πάμεν σε after-party club. Όπως πάμεν να φύουμεν, βρίσκω τον μόνο του σε ένα γωνιακό τραπέζι, πάω αρκέφκω του κουβέντα και κάπως λίον πολλά τραβώ τον να έρτει μαζί μας.

Το club ήταν μαλακία, επαίζαν μουσική για μαστουρωμένους, που να χωρέψεις με έτσι άκυρο αργό ρυθμό. Έκαμα χάζι με την παρέα μου που τον σταθμό και πότε-πότε έκοφκα φιλική κουβέντα με το "θύμα". Μάνα μου τον, πολλά χαριτωμένος και ομορφούις. Είχεν και το ίδιο όνομα με τον Τζον. Βολεύκει.

Ανταλλάξαμεν τηλέφωνα και για τις επόμενες τρεις ημέρες εμιλούσαμεν πολλά με μυνήματα. Και κάπως άφηκεν με άφωνη, ήταν πολλά ομιλητικός στα μυνήματα και αστείος. Κάμνει ράδιο βέβαια να μου πεις, έχει το να μιλά. Την νύχτα που τον εγνώρισα όμως κάτι πρέπει να είχεν επειδη τότε ήταν πολλά ησυχούιν και ντροπαλό πλάσμα. Άτε λοιπόν, τώρα να ξαναβρεθούμεν καλό.

Εκανόνισα ημερομηνία, St Patrick's Day. Το ράδιο εδιοργάνωνεν μεγάλο ιβέντ στην μπυραρία του πανεπιστημίου μαζί με το Irish Society. Εκανονίσαμεν να βρεθούμεν τότε. Στα μυνήματα, πάντα πολλά φιλικά, κάτι λίον φλέρτινγκ. Έσυρεν την κουβέντα ότι μεινίσκει στο Lewes που εν ένα χωρκόν εξω που το Brighton. Ήξερα ότι τα λεωφορία σταματούν να πιένουν τζιαμέ μέτα τις 11.00 και ΜΠΑΜ! Έπιασα την ευκερία που τα μαλλιά! Λαλώ του πως αν θέλει μπορεί να κοιμηθεί σπίτι μου, έχω στρώμα που φουσκώνει και έξτρα κουιλ και μαξιλάρια.
Βολεύκει πολλά.

Έτσι ώστε, ήταν αν ένει κάμνω την κίνηση τότε, ή άμαν αλλάξω γνώμη απλά εν να τον φιλοξενήσω στο σαλόνι μου.

Έρχεται η μέρα του St Patrick's. Έκατσα και εκαθάρισα το δωμάτιο μου, εξουρίστηκα όπου έπρεπεν, εφούσκωσα το στρώμα, έστρωσα το, ήταν ούλα έτοιμα.

Πάω στο πανεπιστήμιο, πάω στο ιβέντ. Μιά ώρα περνά, το "θύμα" πουθενά. Να σου πω την αλήθκεια, επερνούσα πάρα πολλά καλά όπως και να'χεν επειδή είχα την μεγάλη παρέα που το ράδιο. Τζίνους τους ginger μουσάτους που σου είπα στο προηγούμενο ποστ. Ήρταν και πολλά παιθκιά που το course μου. Έκαμ πολύ χάζι επειδή μες την παρέα είχαμεν πολλούς Ιρλανδούς, εμαθαίναν μας τραγούδια, χορούς, εκάμναμεν face-paint του κόσμου. Εμένα εβάψαν μου ούλη την φάτσα μου στα χρώματα της σημαίας. Την περισσότερη φάση της νύχτας είχα την περάσει να βάφω σημαιούες και τρίφυλλα στις φάτσες του κόσμου. Ήντα πολλοί ενομίσαν ότι είμαι όντως άσυλα που την Ιρλανδία.

Εδιερωτήθηκα όμως ήνταν που γίνεται με το "θύμα". Στέλνω του μύνημα που είναι, και απαντά μου ότι εν πολλά busy με κάτι δουλειές και δεν θα έρτει τελικά. Φυσώ και ποφυσώ. Γαμώτο έστησεν με ο μαλάκας δηλαδή?! Ξεκαύλα 10 πόντους.
Απαντώ του κάπως, "Απογοητεύκεις με". Και είπα να μεν ασχοληθώ παραπάνω μαζί του.

Λαλώ την κουβέντα ένος που τους μουσάτους και καλά, τζίνος έκαμεν παshιαμάν πολύ να δει τι ήταν να γινεί. Έβαλεν μου στοίχημα ότι δεν μπορώ να τον κάμω να έρτει. Ήμουν και λίον ύπο την επήρεια της(των) Guinness(es) και εδέχτηκα το challenge. Έστυλα του ακόμα ένα μύνημα, κάπως νιαζάρικο κάπως "άαατεεε έεελαααα". Έκαμεν νακκουρίν hook το "θύμα" στο δώλομα μου και εκούντησα λίον παραπάνω με ακόμα ένα μύνημα. Τούτα ούλα τωρά, με τον μουσάτο πουπάνω μου να θωρούμεν και να γελούμεν.

"Πως εν τωρά το ιβέντ? Εν καλο?" ρωτά, απαντώ του πως εν πολλά ωραίο. Η αλήθκεια να λέγεται όμως είχεν κάμει die out. Απαντά πως εν να έρτει σε μισή ώρα. Κάμνει μου high-five ο μουσάτος και κερνά μου την μπύρα μου.

Ήρτεν το θυματούι στην μισή ώρα, εγώ τωρά τέλεια tipsy να χορεύκω με τους Ιρλανδούς πας τα τραπέζια. Μόλις τον είδα, εκατέβηκα κάτω, ήμουν πολλά φιλική, έδωκα του μιά σφιχτή αγκαλιά και επίαμεν έξω επειδή ήθελεν τσιγάρο, εκόψαμεν κουβεντούα, εφλερτάρισκα πολλά και εφλερτάρισκεν και τζίνος πίσω. Ξέρεις, τζίνο που ταρράσουν τα σώματα σας, τζίνο που σιγά-σιγά έρκεται η κκελλέ του κοντά στη φάτσα σου. Τζίνο που μερικές φορές είσαστε κάτι εκατοστά μακριά τα χείλη σας και έχει έναν έντονο ηλεκτρισμό μεταξύ σας. Τζίνο που νιωθεις πως θέλεις να απλώσεις το χέρι σου και να τον ακουμπήσεις, που νιώθεις τζίνη την έλξη.

Η χημεία υπήρχεν, και ήμουν και πολλά πιο άνετη να φλερτάρω με το λίο έξτρα κουράγιο του αλκοολ. Αλλά κάπου μες την μέση του τσιάρου του, εσυνειδητοποίησα ένα πράμα, ναι το "θύμα" ήταν κάπως χαριτωμένος και αστείος στις κουβέντες του, ήξερα πως αν ήμουν ο sober καλός μου εαυτός ήταν να γυρίσω να του πω "Πνάσε" σε κάποιες κουβέντες παρα να σούζω την κκελέ μου και να μουγκρίζω "μμμμ" κάθε λίο. Και! Όση ώρα εμιλούσαμεν τζίνος ήταν τυλιμένος με τον σάκκο του και εγώ με το t-shirt ετουρτουρούσα, έκαμνεν το σαγόνι μου όπως τον τριποκάρυδο, και ο γάρος ούτε να μου δώκει τον σάκκο του. Ξεκαύλα 5 πόντοι.

Λαλώ του, "Θύμα, επειδή ήρτες μεν νομίζεις πως εγλύτωσες, πρέπει να δουλέψεις να μου αποδείξεις τον εαυτό σου. Έστησες με δύο ώρες και έχεις με δαμέ έξω να τουρτουρώ με το t-shirt". Είπα να του τσιμπήσω λίο τον αντρισμό του.

"Ήρτα, εν ήρτα?"

"Δώσμου τον σάκκο σου"

"Μα μετά εν να κρυώσω εγώ"

...

Ξεκαύλα 15 πόντοι.

Πάμεν πίσω στο μπαρ, όπως εμπήκαμεν της πόρτα εκατάλαβα ότι τούτα τα πράματα δεν είναι για εμένα και πως ευτυχώς το εκατάλαβα πριν να εν πολλά αργά.

Εκάτσαμεν σε ένα τραπέζι και εκόψαμεν πολλά σοβαρές και τυπικές κουβέντες φάση του 'τι θα κάμεις μετά τις σπουδές' και 'πως την βλέπεις την νεολαία', ώσον έπινα την μπουκαλούα μου με νερό για να ξεμεθύσω. Κάπου τζιαμέ έμαθα ότι έχει και αυτοκίνητο και πάει και έρκεται και τούτο έκαμεν με κάπως να σκεφτώ, ε τι εκάθουταν και μου εκλαίεν για το ότι δεν θα είχεν μεταφορικό να πάει πίσω...

Η προσπάθεια μου να ξεμεθύσω όμως δεν εδούλευκεν, έμπαινα στο επόμενο στάδιο της μέθης, μετά το φλερτάρισμα - η υπνηλία. Μιάς και τζινος σπουδάζει ψυχολογία, και εγώ νομικά, κάπως το θέμα εγύρισεν στους παιδεραστές και στους βιαστές. Επειδή άρκεψα τζίνη την ώρα και ήμουν στη φάση 'δεν με κάφτει τίποτε πιον' και 'γιατί μάχουμε ακόμα μαζί σου?', έτσι στην μέθη μου έσυρα του και την κουβέντα:

"Εν μου αρέσκει το σεξ. Καθόλου. Δεν ένιωσα ποττέ ευχαρίστηση όποτε έκαμα σεξ"

Ίσως ήταν κάπως στην προσπάθεια να τον κουντήσω μακρυά μιας και είχα ξεκαυλώσει τέλια και εκατάλαβα οτι τούτα τα 'για μία νύχτα μόνο' και open relationships εν νεν για εμένα.

"Άμπατζιε εν επειδή εν το κάμνεις σωστά?", και είχεν μιαν έκφραση όλο υπονοούμενο.

Γυρίζω και θωρώ τον με ένα βλέμμα γεμάτο και απάθεια, κούραση και απόλυτη παγωνιά.

"Μπορεί... Αλλά εν έχω όρεξη να ασχοληθώ με σεξ σε τούτη την φάση που είμαι τωρά" και έγυρα το κεφάλι μου πας το τραπέζι επειδή το δωμάτιο άρκεψεν και εγύριζεν.

Καμία ανταπόκριση που το "θύμα". Good. Έπιασεν το μύνημα.

"Πάω toilet", φεύκω, κατουρώ για κάμποση ώρα και προσπαθώ να φέρω τα μίλια μου. Έσυρα λίο νερό στα μούτρα μου και σιγά-σιγά άρχισα να νιώθω λίο καλύτερα.

Επιστρέφω πίσω, το θύμα δεν ήταν στο τραπέζι. Εσύγκοψα τον με το μάτι μου που εμιλούσεν κάποιου. Θωρεί με, θωρώ τον. Ξαφνικά κάτι μεγάλο και βαρύ ένιωθα να με σηκκώνει. Ήταν οι ginger Ιρλανδοί μουσσάτοι. Εσηκώσαν με στους ώμους τους σαμπώς και ήμουν ένα πούπουλο και εκάμαν με γυρώ του μπαρ σαμπώς και μόλις είχα κερδίσει κανένα πρωτάθλημα ή κάτι.

Τελευταία φορά που ήδα το θύμα ήταν η πλάτη του όπως έφαιφκεν της πόρτας.

Εστειλα του ένα μύνημα, "Μα έφυες?". Και απαντά μου "ναι, απλά κάτι δεν μου εκολλούσεν". "Μα ούτε ένα αντίο?", δεν απαντά. Έπια τον τηλέφωνο, ένιωσα λίον άσχημα να σου πω την αλήθεια, άμπατζιε είπα κάτι που τον ενόχλησεν. Δεν μου το απάντησεν. Μετά που λίη λεπτά έφυα και εγώ, όπως επερίμενα το λεωφορίο μες την κρυάδα και την βροχή, εξανάπιασα τον τηλεφωνο. Μετά που εκατάλαβα ότι τον έπια δύο φορές και ήταν λίο ξεκάθαρο ότι αγνοούσεν με επίτηδες. Στέλνω του ένα πάshια-πάshια μύνημα να μεν νομίσει ότι είμαστε και τίποτε έμμονικές, "έπιανα σε για να δω αν εμπορούσες να με πάρεις σπίτι, εν πειράζει, έπιασα το λεωφορίο" και αυτό.

Επεράσαν πόσσες μέρες, που τις 17 του Μάρτη, σχεδόν ένας μήνας. Ε, τίποτε που τότε.

Βρίσκω το πολλά ενδιαφέρον α, πως η αναμονή του σεξ κάμνει τον άλλο να σου στέλνει δεκάδες μυνήματα την ώρα, αλλά άπαξ και φύεις το σεξ που την εξίσωση πόσο γρήγορα οι άντρες απλά εξαφανίζονται.

4 comments:

 1. γιες! η τελευταία σου πρόταση τρου στόρυ 101%. Όταν οι άντρες ενδιαφέρονται για το σεξ κ μόνο. ο ίδιος άντρας όμως που σε σένα είδε μόνο το σεξ, σε μιαν άλλη μπορεί να δει όλον τον κόσμο. γι αυτό νομίζω ότι η σχέση καθορίζεται από τον άντρα τις περισσότερες φορές. χωρίς να είναι απόλυτο

  κατά τα άλλα, κουλ εμπειρία, και ζήτω η απελευθέρωση. αν μπορείς να το κάνεις με την έγκριση του john τότε μια χαρά.

  ReplyDelete
 2. Πολλά Γάααρος, πραγματικά όμως! Τέλεια ντε-καβλέ. Γενικά, αν συνεχίσεις την αναζήτηση του επόμενου θύματος φρόντισε μόνο να μεν εν Κυπραίος (εκατάλαβα οτι τούτος εν ήταν Κυπραίος-αλλά μεν δώκεις ποτέ σε κυπραίο για έτσι δουλειές). Γκούντ λάκ!

  ReplyDelete
 3. Καττούα, μεν σε παραξενεύκει, έτσι σκέφτεται η συντριπτική πλειοψηφία των αρσενικών. Εν πολλά δύσκολη η αποστολή σου, αν θέλεις ο άλλος που θα κάμεις κουβέντα μόνο για μια (?) φορά, να σε δει σαν κάτι παραπάνω που ένα σώμα για σεκς, αν θέλεις να σε φλερτάρει, να προσέξει πως θα σου συμπεριφερθεί, να μεν σε περιπαίξει, μπαίνεις σε περιπέτεια αναζήτησης νέου έρωτα νομίζω.

  Μπορείς να δοκιμάσεις το σεξπέριμεντ σου τζαι μεν σε κόφτει πως σε βλέπει τζαι πως σου συμπεριφέρεται ο άλλος? Έτσι χωρίς προσδοκίες, συναισθηματισμούς, κάποιο στοιχειώδη σεβασμό κλπ?

  Άποψη μου όμως είναι, είτε να το δουλέψεις το θέμα με τον τζων, ίσως βλέποντας κάποιον ειδικό, ειδάλλως διακινδυνεύεις τη σχέση σου. Εννοείται, αν αποφάσισες ότι εν σε πειράζει να τελειώσει η σχέση, προχωράς σε νέα αναζήτηση.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ακόμα τζαι το one night stand πρέπει να εμπεριέχει κάποιο σεβασμό και κάποιο συναίσθημα(έστω που κρατά μόνο την ώρα του σεξ τζαι λιο πιο πριν). Το οτι μπορεί να του κάτσεις μόνο για μια νύχτα εν σημαίνει οτι πρέπει να δεχτείς να σου συμπεριφερθεί με ασέβεια και ντεκαβλέ όπως έκαμε ο υποψήφιος μνηστήρας πιο πάνω.

   Delete